ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ PDF  | Print |  E-mail
Sunday, 07 December 2014 20:50

Συναδέλφισσες-οι  προϊσταμένες-οι Νηπιαγωγείων,

Τη Δευτέρα  8/12/14 και ώρα 13:15  έχουμε  δώσει ραντεβού στη Διεύθυνση της Γ΄ Αθήνας για να παραδώσουμε τις δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης-αυτοαξιολόγησης.

Τα μηνύματα που έρχονται από όλη την Ελλάδα δείχνουν ότι το κύμα αποχής από την αξιολόγηση παίρνει πλέον τα χαρακτηριστικά μαζικής και καθολικής συμμετοχής !

Εκατοντάδες είναι οι προϊσταμένες σε όλη την Ελλάδα που καταθέτουν  τις δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία –αποχή σε  όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Το ίδιο συμβαίνει και με τους  Διευθυντές των  δημοτικών σχολείων.  Στις Σέρρες , στην Καστοριά , στο Χαϊδάρι, στο Αιγάλεω, στον Πειραιά, στην Πρέβεζα, στον  Άγιο Δημήτριο , ΠΑΝΤΟΥ.

Σεμινάρια ακυρώνονται, προαξιολογικές διαδικασίες τινάζονται στον αέρα ή αναβάλλονται επ’ αόριστον! Το υπουργείο δίνει συνέχεια  παρατάσεις σε σχέση με τις προθεσμίες της αξιολόγησης, πανικόβλητο μπροστά στη σθεναρή αντίσταση των εκπαιδευτικών !

Στα σχολεία η μάχη συνεχίζεται. Είναι πια φανερό ότι το υπουργείο και οι πιστοί οπαδοί του έχουν χάσει οριστικά το παιχνίδι : ο φόβος άλλαξε στρατόπεδο!

Ακόμα και σχολεία που είχαν αποφασίσει να καταθέσουν προγραμματισμό μεταστρέφονται και αποφασίζουν νέες συνεδριάσεις για να δηλώσουν αποχή από τη διαδικασία !

Τώρα είναι η στιγμή! Αυτό που γίνεται σε όλη την Ελλάδα έχουμε υποχρέωση και καθήκον να το ακολουθήσουμε! Όλοι ενωμένοι προχωράμε μέχρι τη νίκη!

Επιτακτική ανάγκη όλες οι προϊσταμένες να είναι αύριο στη 1.15 το μεσημέρι στη Γ΄Διεύθυνση.

Συμμετέχουμε  κι εμείς στο κύμα αποχής από την αξιολόγηση  που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα : ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!