ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ¨Δ ΓΛΗΝΟΣ¨ PDF  | Print |  E-mail
Monday, 24 November 2014 00:10

ΘΕΜΑ:  ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ¨Δ ΓΛΗΝΟΣ¨

Συνάδελφοι/ισσες

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με θέματα τον απολογισμό της δράσης του συλλόγου μας, τη συζήτηση σχετικά με την πολιτική κατάσταση, τα μεγάλα ζητήματα για την εκπαίδευση και την εργασία την εποχή της κρίσης και των μνημονίων, και τον προγραμματισμό της δράσης του σωματείου για την επόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στις 26/11/14  ώρα 9.00 π.μ.  στο 16ο Δ.Σχ. Ιλίου .Η Γ.Σ. είναι εκλογική.

Οι εξελίξεις στο πεδίο της αξιολόγησης είναι σημαντικές. Το ΥΠΑΙΘ με τη νέα εγκύκλιο που έστειλε, ορίζει ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα για την αξιολόγηση των Διευθυντών-Προϊσταμένων, την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας, την ατομική αξιολόγηση. Προσπαθεί να εκφοβίσει, να ακινητοποιήσει και να υποτάξει τους εκπαιδευτικούς. Θέλει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι δεν μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Για να αντιμετωπίσουμε την επίθεση αυτή , χρειάζεται να συσπειρώσουμε τις δυνάμεις μας. Πρέπει να έχουμε ΞΕΚΑΘΑΡΟ τι κάνουμε σε κάθε περίπτωση, τόσο ατομικά, όσο και στους Συλλόγους Διδασκόντων.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,  η συμμετοχή όλων μας στη Γ.Σ. του συλλόγου είναι χρήσιμη και αναγκαία. Η παρουσία μας και η συμμετοχή μας στη συζήτηση και στη λήψη των αποφάσεων για όλα όσα μας αφορούν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα συνδικάτο το οποίο μοναδική δέσμευση θα έχει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των αναγκών της εργαζόμενης πλειοψηφίας και της εκπαίδευσης.

Στη Γ.Σ. και στην εκλογική διαδικασία μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση στα σχολεία και είναι μέλη του Συλλόγου μας.

Τα μέλη του συλλόγου θα έχουν άδεια όλη την ημέρα της Γ.Σ., που για την εξασφάλισή της έχει ενεργήσει το Δ.Σ. Οι συνάδελφοι που βρίσκονται στο σύλλογό μας και μισθοδοτούνται από άλλη διεύθυνση, οι συνάδελφοι αποσπασμένοι από τη β/θμια εκπαίδευση που θέλουν να ανήκουν και να ψηφίσουν στο σύλλογό μας, οι αναπληρωτές κρατικού προϋπολογισμού/ΕΣΠΑ και οι ωρομίσθιοι για να συμμετέχουν στη Γ.Σ. και στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει να τακτοποιηθούν οικονομικά (να πληρώσουν τη συνδρομή τους)  την ημέρα της Γ.Σ. στον ταμία του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία σας στη συνέλευση και στην ψηφοφορία είναι υποχρεωτική ,ως εκ τούτου όσοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου τη μέρα εκείνη οφείλουν να κάνουν μάθημα.

Η Γ.Σ και οι εκλογές θα διεξαχθούν στο 16ο Δημ. Σχ. Ιλίου, Πλουτάρχου και Αετομηλίτσης.(ώρα έναρξης Γενικής Συνέλευσης 09.00,ώρα λήξης ψηφοφορίας 18.30)