ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΑΣΑ 2015
Wednesday, 14 January 2015 21:27

ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Σε συνέχεια της από 22/10/2014 εγγράφου μας σχετικά με τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του ΟΑΣΑ, σας κάνουμε γνωστό ότι με βάση τη νέα συμφωνία και τη σύμβαση που συνυπογράψαμε (ΑΔΕΔΥ-ΟΑΣΑ) για την ενιαία και μοναδική κάρτααπεριορίστων διαδρομών, θα χορηγηθούν στα φυσικά μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. οι κάρτες σύμφωνα με τα παρακάτω:

Read more...
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η επόμενη συνάντηση της θεατρικής ομάδας του συλλόγου μας θα γίνει την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στο 25Ο  Δ. Σχ. Ιλίου (Πρεβέζης 43). Θα γίνει ανάγνωση του καινούριου έργου.

 

 
Για την καταχώρηση στο Παρατηρητήριο της Αξιολόγησης του προγραμματισμού της σχολικής μονάδας
Sunday, 14 December 2014 23:07

Ο ρόλος των συλλόγων διδασκόντων σχετικά με την καταχώρηση στο Παρατηρητήριο της Αξιολόγησης του προγραμματισμού της σχολικής μονάδας

Ενώ σε όλη τη χώρα δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί, συμμετέχουν θαρραλέα και αποφασιστικά στην κηρυγμένη από τη ΔΟΕ, Απεργία – Αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης.

Read more...
 
Πιέσεις και παράνομες ενέργειες για την επιβολή της αξιολόγησης. Διευκρινήσεις για πρακτικά ζητήματα
Friday, 12 December 2014 13:18

 

Αρ. Πρωτ.1293

Αθήνα 12/12/2014

Προς

Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

 

 

 

Θέμα: Πιέσεις και παράνομες ενέργειες για την επιβολή της αξιολόγησης. Διευκρινήσεις για πρακτικά ζητήματα

  Σύμφωνα με καταγγελίες που φτάνουν καθημερινά στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., αυξάνεται ανησυχητικά το φαινόμενο των πιέσεων που ασκούν Διευθυντές Εκπαίδευσης και Σχολικοί Σύμβουλοι προς τους εκπαιδευτικούς για να τους οδηγήσουν σε συμμετοχή στις διαδικασίες της αξιολόγησης και της αυτοαξιολόγησης.

Read more...
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ Γ΄ΠΥΣΠΕ 9-12-14
Wednesday, 10 December 2014 20:53

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Γ΄ΠΥΣΠΕ Αθήνας από τους Συλλόγους Π.Ε: Αιγάλεω-Περιστερίου "Έλλη Αλεξίου" - Χαϊδαρίου - Ιλίου, Καματερού,Πετρούπολης "Δ. Γληνός"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Σήμερα Τρίτη 9-12-14 στις 1.30 μ.μ. τα Δ.Σ των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε Αιγάλεω-Περιστερίου- Χαϊδαρίου- Ιλίου, Καματερού πραγματοποιήσαμε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του Γ΄ΠΥΣΠΕ Αθήνας.

    Στη συνάντηση με την Προϊσταμένη οι Σύλλογοι κατέθεσαν δεκάδες δηλώσεις στην απεργία - αποχή από τις Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων και τους Διευθυντές Δημ. Σχολείων. Επίσης τα Δ.Σ κατήγγειλαν τις εντελώς παράνομες πρωτοβουλίες ορισμένων διευθυντών, οι οποίοι παραβιάζοντας κάθε έννοια της δημοκρατικής λειτουργίας των Συλλόγων Διδασκόντων, επιχειρούν να αποσπάσουν ή να επιβάλλουν με διάφορα προσχήματα (τρεις συνεδριάσεις και μετά ο διευθυντής αναθέτει ή συνεδριάσεις με το 1/3 του Συλλόγου Διδασκόντων κλπ) Πρακτικά υπέρ των σχεδίων εργασίας στα πλαίσια της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 26