Παράσταση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 17 Μαρτίου, στις 2μμ, στο ΥΠΟΠΑΙΘ
Sunday, 15 March 2015 18:53

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. & ΕΛΜΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δελτίο τύπου

Παράσταση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 17 Μαρτίου, στις 2μμ, στο ΥΠΟΠΑΙΘ

Σύλλογοι Εκπ/κών Π.Ε.:  Α΄ Αθηνών,  Αθηνά, Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής, Αριστοτέλης,  «Δ. Γληνός», Καλλιθέας, Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», Κορυδαλλού – Αγ. Βαρβάρας, Κ. Σωτηρίου,  Παρθενώνας,  Πειραιά «η Πρόοδος», Περικλής, Νέας Σμύρνης, Σαλαμίνας, Χαϊδαρίου

 ΕΛΜΕ:  Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής

Read more...
 
Καταγγελία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στη Διευθύντρια του 2ου Δημ. Σχ. Πετρούπολης
Sunday, 08 March 2015 21:50

Θέμα: «Καταγγελία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στη Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης κ. Σιώρα Γεωργία».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. ΓΛΗΝΟΣ»  καταγγέλλει την αυταρχική, αντιπαιδαγωγική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά, αντίληψη και στάση της διευθύντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης κ. Σιώρα Γεωργίας.

Η πρακτική που ακολουθεί είναι διοικητή στρατώνα και όχι διευθύντριας  σχολείου. Θεωρεί το σχολείο τσιφλίκι της, αυθαιρετεί διαρκώς και λειτουργεί στη λογική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».

Read more...
 
Καταγγελία για την καθυστέρηση της καταβολής των μισθών των αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ
Thursday, 05 March 2015 11:33

 

Θέμα: « Καταγγελία για την καθυστέρηση της καταβολής των μισθών  των συναδέλφων μας αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ & ΠΔΕ»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. «Δ. Γληνός» καταγγέλλει την καθυστέρηση της καταβολής μισθοδοσίας Φεβρουαρίου των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με συμβάσεις εργασίας μέσω ΕΣΠΑ και ΠΔΕ. 

Θεωρούμε αδιανόητο, σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και έχοντας να καλύψουν μια πληθώρα βασικών οικονομικών υποχρεώσεων, οι συνάδελφοι να παραμένουν απλήρωτοι λόγω ασυνεννοησίας και εσφαλμένων χειρισμών από τις ηγεσίες των συναρμόδιων Υπουργείων.

Read more...
 
κείμενο για αξιολόγηση - αιτήματα συλλόγου
Monday, 02 March 2015 21:49

Θέμα: « Απαιτούμε την άμεση κατάργηση όλου του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου για την αξιολόγηση και όχι μόνο την αναστολή των τρεχουσών διαδικασιών – ακώλυτη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη όλων των εκπαιδευτικών».

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. «Δ. Γληνός» χαιρετίζει και συγχαίρει τα μέλη του Συλλόγου μας, αλλά και όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη μάχη που έδωσε ο κλάδος ενάντια στην επιβολή της «αξιολόγησης» - χειραγώγησης  για την εξαίρετη και αξιοπρεπή στάση τους και την επιμονή και εμμονή τους να προασπίσουμε όλοι μαζί τις κατακτήσεις και τα εργασιακά μας δικαιώματα ενάντια σε όσους τα επιβουλεύονται.Η μάχη δόθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες, με πιέσεις, απειλές κλπ αλλά η πλειοψηφία των συναδέλφων  μέσα στους συλλόγους διδασκόντων είπαν όχι στην αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, κάνοντας χρήση της απεργίας - αποχής, όπως ένα μεγάλο  όχι είπαν και οι 20 συναδέλφισσες προϊσταμένες νηπιαγωγοί και οι 3 διευθυντές για την ατομική τους αξιολόγηση.  

Read more...
 
Ψήφισμα συμπαράστασης στο Θανάση Αγαπητό
Wednesday, 04 February 2015 20:13

ΘΕΜΑ: Ψήφισμα συμπαράστασης στο Θ. Αγαπητό και τους Δημοτικούς υπαλλήλους  Σ. Αρβανίτη και Θ. Κυρατζόπουλο»

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Γληνός» εκφράζει την αλληλεγγύη του στο δάσκαλο Θανάση Αγαπητό και στους δημοτικούς υπαλλήλους Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυρατζόπουλο οι οποίοι δικάζονται στις 6 του Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 26