Απόφαση της ΑΔΕΔΥ για το μπλοκάρισμα της αξιολόγησης σε όλο το δημόσιο ! (η απόφαση του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ)

 

 

ΑΠΟΦΑΣΗ
ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

ΣΤΙΣ 21.08.2014

 

ΘΕΜΑ: Εκτίμηση κατάστασης - εξελίξεων και Αγωνιστικό Πρόγραμμα Δράσης

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνήλθε -βάσει των οριζόμενων στο καταστατικό της- την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «NOVUS» και αφού διαπιστώθηκε η απαρτία με 71 παρόντα από τα 85 μέλη του, προχώρησε στις εργασίες του, βάσει της ημερησίας διάταξης.
Αναφορικά με το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα το θέμα: «Εκτίμηση κατάστασης - εξελίξεων και Αγωνιστικό Πρόγραμμα Δράσης», αναπτύχθηκε από το συνάδελφο, Σταύρο Κουτσιουμπέλη, προεδρεύοντα της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., η εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής (η οποία κατετέθη και γραπτώς στο προεδρείο του Γ.Σ.) και στη συνέχεια κατετέθησαν οι θέσεις και οι απόψεις για αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης των εκπροσώπων των παρατάξεων:

Read more...
 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Thursday, 28 August 2014 10:27

                                                                         Αθήνα 2 5 / 8/2014

           Προς

                  -Τα Μ.Μ.Ε.

                                                              -Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 ΣΤΙΣ 11.00 Π.Μ.

«ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΡΑ - ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λόγω της απουσίας μόνιμων διορισμών και της εικόνας διάλυσης που παρουσιάζει η δημόσια εκπαίδευση αλλά και της συνεχούς οικονομικής και επιστημονικής υποβάθμισης των εκπαιδευτικών, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ΜΕ απόφασή ΤΟΥ πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας Έξω ΑΠΌ ΤΟ Υπουργείο Παιδείας ΤΗΝ Παρασκευή 29/82014 στις 11 Π.Μ. ΜΕ Θέμα: «Μαζικοί διορισμοί τώρα - Προασπίζουμε τη λειτουργία του δημόσιου σχολείου»

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά.

Από τη Δ.Ο.Ε.

 

 
Δελτίο τύπου συλλόγων για συνάντηση με ΥΠΑΙΘ 24 - 7 - 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Α΄ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΘΗΝΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ – ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ», Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ, Δ. ΓΛΗΝΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Ν. ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ, ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ, «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ», ΠΕΙΡΑΙΑ – «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                             25 – 7 – 2014
Την Πέμπτη 24 – 7 – 2014  αντιπροσωπεία συναδέλφων ( μελών των Δ. Σ.)  από  Συλλόγους εκπαιδευτικών Π. Ε. της Αττικής συναντήθηκε με τη Διευθύντρια του γραφείου του Υφυπουργού Παιδείας κ. Δερμεντζόπουλου  (Ιφιγένεια Καρτσιώτου) για το ζήτημα των συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων της Π. Ε.

Κατατέθηκαν ψηφίσματα και αποφάσεις τόσο της ΔΟΕ όσο και Συλλόγων Εκπ/κών Π. Ε. ενάντια στις συγχωνεύσεις, ενώ παράλληλα μεταφέρθηκε η δυσαρέσκεια και η οργή της εκπαιδευτικής κοινότητας για τις αποφάσεις της πολιτείας στο χώρο της εκπαίδευσης.

Read more...
 
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Α’ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΘΗΝΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ - ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ», Δ. ΑΤΤΙΚΗ, Δ. ΓΛΗΝΟΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Ν. ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ, ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΑ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ
18-7-2014
 
Σε πρόσφατη συνάντηση του με το ΔΣ της ΔΟΕ, ο υφυπουργός παιδείας Α. Δερμεντζόπουλος, δήλωσε ότι δεν θα προχωρήσει σε ανακλήσεις των συγχωνεύσεων, παρά την επισήμανση ότι ζητούν την ανάκληση εκπαιδευτικοί, γονείς και τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και εισηγούνται θετικά οι τοπικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες!
Read more...
 
Στιγμιότυπα από την παράσταση ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ του συλλόγου "Δ. Γληνός"

Στιγμιότυπα από την παράσταση ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ του συλλόγου "Δ. Γληνός" δείτε στο youtube

 
<< Start < Prev 21 22 23 24 25 26 Next > End >>

Page 23 of 26